Онлайн-сервіс для медичної сестри дошкільного закладу

Скористайтеся сервісом «SuperMедсестра» у е-журналі «Медична сестра дошкільного закладу». Цей сервіс полегшить роботу медсестри дитсадка - детальніше у статті

Програма «SuperMедсестра: версія 1.0» — це помічник для медичних сестер, який автоматизує їхню роботу. Чому ми назвали її SuperMедсестра? Тому що переконані, що поєднувати стільки напрямів роботи під силу лише супергероїням!

Медогляд працівників: платний чи безплатний

Базова версія програми 1.0 містить розділ «Харчування», у якому є:

  • інтерактивна картотека страв;
  • конструктор примірного двотижневого меню.

Інтерактивна картотека страв

В основі розділу «Харчування» програми SuperMедсестра — картотека страв із методичного посібника «Організація харчування дітей у закладах дошкільної освіти», який добре знають медсестри ЗДО.

Головна перевага цієї картотеки — вона інтерактивна. Це означає, що ви матимете змогу адаптувати картки-розклади страв для вашого дитячого садка.

Ви змінюватимете нетто продуктів харчування та виходи страв, а дані хімічного складу й енергетичної цінності продуктів харчування перераховуватимуться автоматично.

А як щодо брутто? Його ви змінюватимете самостійно, але за допомогою підказок програми. У продуктах харчування зі змінним брутто програма рекомендуватиме підрахунки з огляду на середній і максимальний показники питомої ваги неїстівної частини.

Коли поповните розділ «Моя картотека» картками-розкладами страв, зможете перейти до конструктора примірного двотижневого меню.

Конструктор примірного двотижневого меню

Щоби таблиця згенерувалася коректно, необхідно буде заповнити одразу всі дані на головній сторінці примірного двотижневого меню. Зокрема, вказати:

  • назву закладу в родовому відмінку;
  • тип груп;
  • сезон;
  • кількість прийомів їжі.

Тільки після цього можна буде перейти до складу меню. Ви додаватимете в прийомах їжі назви карток-розкладів страв із Моя картотека.

Для груп загального типу виходи страв продублюються з Моя картотека.

Якщо в конструкторі меню ви додали й інші типи груп — зазначте виходи страв для них вручну.

Як працювати в програмі — див. алгоритм угорі статті

Спробувати сервіс



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді