Науково-методичне забезпечення практичного психолога: топ-5 статей

Ми підготували добріку матеріалів для науково-методичного забезпечення практичного психолога. Прочитайте найкращі статті від порталу «Педрада» і журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» за 2017 рік

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Коли відвідування гуртків шкодить дошкільнику

Батьки хочуть, щоб дитина всебічно розвивалася, тому віддали її на кілька гуртків. Тепер дошкільник малює, ліпить, танцює і співає. А ще – виснажується і втомлюється, бо активна діяльність суперечить його потребам у відпочинку і грі. Дізнайтеся, як організувати гурткову діяльність дошкільника, аби це приносило радість, а не перевтому.

Як зберегти субкультуру дитинства

Зі статті ви дізнаєтеся про головні завдання в роботі практичного психолога закладу дошкільної освіти:

Вивчаємо іноземну мову безпечно

Як убезпечити дитину від батьківського слідування моді під час вивчення іноземної мови? Як не згубити інтерес дошкільників до пізнання нового? Відповіді на запитання у статті експерта.

Психологічна інформація як по нотах

Практичний психолог має доносити інформацію до педагогів і батьків професійно і доступно водночас. Уникніть помилок — дізнайтеся, як організувати виступ для слухачів, які не володіють спеціальною термінологією.

Чи уміємо ми спілкуватися з дитиною?

Ми спілкуємося щодня і не замислюємося щоразу, як це відбувається. Лише коли хтось когось образив, не зрозумів, коли проста проблема переросла в гучний конфлікт, постає запитання: що «пішло» не так? Зі статті ви довідаєтеся, як спілкування впливає на розвиток дитини і що може зробити дорослий для малюка.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді