Здорове харчування в загальноосвітньому закладі

Щоби запобігти набору зайвої ваги серед дітей, ожирінню, серцево-судинним захворюванням, діабету та раку, МОЗ України розробило й оприлюднило для громадського обговорення Методичні рекомендації щодо здорового харчування дітей у навчальних закладах

Я одразу ж упорядкував у таблиці:

Методичні рекомендації розроблені для втілення рекомендацій ВООЗ. Рекомендації в мене контролі: щойно (якщо) наберуть чинності — я знатиму. А отже й — знатимете ви…

А поки що у статті можна скачати вимоги до продуктів і страв.

Якісним харчуванням учнів переймається бракеражна комісія. Які її завдання — у публікації:

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді