Створення комісії з бракеражу продуктів харчування: наказ завідувача

На початку календарного або навчального року завідувач дитсадка затверджує комісію з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини
Зміст статті:

Продукти чи іншу продовольчу сировину у ДНЗ приймають комірник, кухар або інша особа, визначена відповідальною, та медичний працівник у кілька етапів. Створення комісії – перший із них.

Наказом про створення комісії з бракеражу продуктів харчування керівник дошкільного навчального закладу:

  • призначає голову і членів комісії
  • визначає завдання комісії:
    • оцінювати якість продуктів
    • припиняти прийом у разі необхідності
    • складати акт приймання продуктів харчування
    • повертати постачальнику неякісні продукти
  • вказує особу, яка здійснюватиме контроль.
Посадова інструкція завгоспа школи

Наказ про створення комісії з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини у ДНЗ

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Наказ про створення комісії з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини у ДНЗСкачайте

Наказ про створення комісії з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини у ДНЗ

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді