Новини за темою Внутрішній контроль у ДНЗ

Порадник для директора ЗДО увійшов до Збірника історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»
Центр демократії та верховенства права оприлюднив результати Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Одним із переможців став е-порадник «Як створити внутрішню систему забезпечення якості освіти» – спільний проєкт Цифрового видавництва Експертус, Державної служби якості освіти України та Асоціації працівників дошкільної освіти.
472
Які справи виконати директору ЗДО у грудні-лютому
У керівника закладу дошкільної освіти є багато справ на останній місяць року. Одна із них — проконтролювати упорядкування документів за рік, що минає. Зробити її варто у кінці року, бо в новому році — нові накази, чергові засідання педради, атестаційної комісії
6660
Контроль якості води в басейні
Березневий випуск журналу «Медична сестра дошкільного закладу» ми присвятили темі контролю якості води в басейні
1232
Безпека під час свят
У грудневому випуску журналу «Медична сестра дошкільного закладу» йдеться про безпеку дітей під час новорічних свят
2242
Фінансова самостійність навчального закладу
Дедалі актуальнішим стає питання вдосконалення механізму фінансування закладів освіти: керівники прагнуть більшої самостійності у прийнятті рішень, гнучкості у розподілі ресурсів тощо. Досягти організаційної, кадрової та фінансової самостійності можна завдяки впровадженню автономії навчального закладу. Вашим надійним помічником і дороговказом на шляху до автономії та фінансової самостійності стане випуск 2016.4 КОЗА-ДИСКа «Шаблони документів закладу освіти»
5837
Вивчення рівня розвитку дитини
Для організації вивчення рівня розвитку дитини в різних вікових групах дошкільного навчального закладу вихователю-методисту стане у пригоді розміщений у випуску 2016.4 КОЗА-ДИСКа діагностичний інструментарій
9597