Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року — 2016»

Триває реєстрація на участь у конкурсі для учителів початкових класів та учителів, які викладають природничі дисципліни (фізики, хімії, біології, астрономії, географії)

Редакція науково-популярного природничого журналу для дітей «КОЛОСОК» та оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» за сприяння Інституту модернізації змісту освіти МОН України та Інституту обдарованої дитини НАПН України організовують І Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року-2016».

Конкурс проводиться з метою підтримки ініціативних та талановитих педагогів у царині природничих предметів.

Основними завданнями конкурсу є пошук учителів, які володіють предметом та бажають вдосконалюватися.

Взяти участь у конкурсі можуть учителі початкових класів та учителі природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, астрономії, географії).

Конкурс проводиться щороку у два тури: заочний тур та online-зустріч з членами журі.

Заочний тур передбачає два етапи – розв’язування тестів «Учитель ерудит» та виконання творчого завдання «Учитель популяризатор». Обидва етапи заочного туру оцінюються незалежно.

Для участі у конкурсі учаснику потрібно зареєструватися  за посиланням. Після чого на електронну адресу учасника буде відправлено повідомлення про точну дату і час виконання завдань першого етапу заочного туру «Учитель ерудит».

Орієнтовні терміни виконання завдань першого етапу заочного туру:

30 січня — Початкова школа, Фізика

27 лютого — Біологія, Астрономія

26 березня — Хімія, Географія

На другому етапі заочного туру  «Учитель популяризатор» учасник надсилає конкурсну роботу в електронному вигляді на вказану під час реєстрації адресу та у визначені оргкомітетом терміни. 

Формат конкурсної роботи для учителів початкової школи  — розробка авторської газети «КОЛОСОЧОК»; для учителів фізики, хімії, біології, географії, астрономії — написання науково-популярної статті у журнал «КОЛОСОК» (обсягом до 2-3 аркуші формату А4, 12 кегль, один інтервал, поля – стандартні, гарнітура Times New Roman). Тематику конкурсної роботи та засоби популяризації учасник обирає самостійно.

Положення про конкурс

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді