Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року — 2016»

Триває реєстрація на участь у конкурсі для учителів початкових класів та учителів, які викладають природничі дисципліни (фізики, хімії, біології, астрономії, географії)

Редакція науково-популярного природничого журналу для дітей «КОЛОСОК» та оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» за сприяння Інституту модернізації змісту освіти МОН України та Інституту обдарованої дитини НАПН України організовують І Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року-2016».

Конкурс проводиться з метою підтримки ініціативних та талановитих педагогів у царині природничих предметів.

Основними завданнями конкурсу є пошук учителів, які володіють предметом та бажають вдосконалюватися.

Взяти участь у конкурсі можуть учителі початкових класів та учителі природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, астрономії, географії).

Конкурс проводиться щороку у два тури: заочний тур та online-зустріч з членами журі.

Заочний тур передбачає два етапи – розв’язування тестів «Учитель ерудит» та виконання творчого завдання «Учитель популяризатор». Обидва етапи заочного туру оцінюються незалежно.

Для участі у конкурсі учаснику потрібно зареєструватися  за посиланням. Після чого на електронну адресу учасника буде відправлено повідомлення про точну дату і час виконання завдань першого етапу заочного туру «Учитель ерудит».

Орієнтовні терміни виконання завдань першого етапу заочного туру:

30 січня — Початкова школа, Фізика

27 лютого — Біологія, Астрономія

26 березня — Хімія, Географія

На другому етапі заочного туру  «Учитель популяризатор» учасник надсилає конкурсну роботу в електронному вигляді на вказану під час реєстрації адресу та у визначені оргкомітетом терміни. 

Формат конкурсної роботи для учителів початкової школи  — розробка авторської газети «КОЛОСОЧОК»; для учителів фізики, хімії, біології, географії, астрономії — написання науково-популярної статті у журнал «КОЛОСОК» (обсягом до 2-3 аркуші формату А4, 12 кегль, один інтервал, поля – стандартні, гарнітура Times New Roman). Тематику конкурсної роботи та засоби популяризації учасник обирає самостійно.

Положення про конкурс

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді