Попереднє навантаження: коли ознайомлювати педпрацівників

1074
Автор
заступник начальника управління — начальник відділу оцінювання закладів освіти управління інституційного аудиту Державної служби якості освіти України

Запитання

У який термін потрібно ознайомити вчителів з тарифікацією на наступний навчальний рік?

Відповідь

Детальний матеріал

Журнал «Заступник директора школи»

Переглянути

Відповідь на запитання міститься в Типових правилах внутрішнього розпорядку для працівників державних навчально-виховних закладів України (наказ МОН № 455 від 20.12.1993). Зокрема, відповідно до пункту 20 власник або уповноважений ним орган (керівник) закладу освіти зобов’язаний доводити до відома педагогічних працівників у кінці навчального року (до надання відпустки) педагогічне навантаження в наступному навчальному році.

Отже, про попереднє педнавантаження на наступний навчальний рік керівник закладу освіти має повідомити педагогічного працівника до надання йому чергової відпустки.


Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Розміри соціальних гарантій і посадових окладів освітян у 2020 році

Закон України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» збільшив розміри прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати. Через це зросли розміри посадових окладів (тарифних ставок) освітян. Які вони у 2020 році?
142023

Укріплено тарифний розряд асистента вчителя

Схему тарифних розрядів посад педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів доповнено новими позиціями. Зокрема й тими, що стосуються тарифного розряду асистента вчителя
26433