Протягом квітня карантинний режим не послаблюватимуть, — прем’єр-міністр

Послаблення карантинних заходів може відбутися лише тоді, коли буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності

На засіданні КМУ 8 квітня Денис Шмигаль зазначив, що протягом квітня уряд не відступить від карантинного режиму, який запроваджено до 24 квітня. Можливо, цей режим буде продовжено до початку травня. Найближчим часом уряд розробить план поетапного послаблення карантинних заходів.

Триває антикризовий онлайн-марафон для освітян — долучайтеся!

«У разі позитивної динаміки ми запустимо економіку України за визначеним планом, який буде додатково повідомлений Урядом, прокомунікований, чітко розписаний».

Прем’єр відзначив, що днями ВООЗ звернулася до керівництва країн, де запроваджені карантинні заходи є ефективними, зокрема й до України. ВООЗ закликала такі країни не послаблювати, а навпаки – подовжити карантин.

Джерело: КМУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді