Реєстрація на ЗНО - 2020: коли стартує та хто може взяти участь

ЗНО у 2020 році триватиме з 21 травня по 15 червня

Уже 3 лютого стартує реєстрація для участі в ЗНО. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Участь у тестуванні зможуть взяти випускники шкіл 2020 року, учні закладів професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти, випускники, які навчаються за кордоном і у 2020 році здобудуть повну загальну середню освіту, випускники минулих років.

Підготовка до ЗНО з iLearn

Для реєстрації необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.

Оброблення реєстраційних документів триває не довше 10 робочих днів від моменту їхнього надходження до регіонального центру.

Крім того, процедура реєстрації залежить від того, чи проходитиме особа державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі ЗНО.

Якщо так, то потрібно вибрати предмети (не більше чотирьох) з яких вона буде складати ДПА у формі ЗНО. Цього року обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим - математика або історія України (за вибором). Третій предмет можна обрати самостійно.

Для зарахування оцінок за державну підсумкову атестацію можна вибрати й математику, й історію України та пройти зовнішнє оцінювання з цих предметів.

Керівники закладів освіти сформують списки та надсилають документи учнів для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО до 17 березня 2020 року.

ЗНО 2020

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді