Презентуватимуть освітню програму з курсу сталого розвитку для дошкільних закладів

Теми:
В Інституті педагогіки НАПН України 16 вересня відбудеться презентація інноваційної освітньої програми для дошкільних закладів «Дошкільнятам — освіту для сталого розвитку». Запрошують спеціалістів з питань дошкільної освіти, працівників дошкільних навчальних закладів.

Програма розрахована на дітей четвертого-шостого років життя. Вона є частиною освітнього курсу для сталого розвитку. За програмою вже працюють понад 450 дитячих садочків у різних областях України.

Мета програми — сприяти формуванню у дошкільників мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Зокрема, на ресурсозбереження, ефективне спілкування та побудову гармонійних стосунків з оточенням.

Під час презентації учасники матимуть змогу:

  • ознайомитися зі структурою, змістом і методикою реалізації освітньої програми
  • отримати практичні поради й рекомендації щодо втілення освітньої програми в діяльності дошкільних закладів
  • поспілкуватися з колегами, які працюють у дошкільних закладах, де програма запроваджена.

Програму представлятимуть її автори-розробники:

  • Олена Пометун, член-кореспондент НАПН України, доктор пед. наук
  • Наталія Гавриш, доктор пед. наук, завідувач кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту Київського університету ім. Б. Грінченка.

Презентація відбуватиметься з 10:00 до 13:00 год. в Інституті педагогіки НАПН України, вул. Січових Стрільців, 52-Д, ауд. 410 (актова зала).


Ознайомитися з матеріалами проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» можна на сайті Міжнародного освітнього проекту для шкільної молоді та дорослих «Освіта для сталого розвитку в дії».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

SWOT-аналіз у плануванні методичної роботи

Відсутність плану — це план до провалу. Для перспективного планування різних напрямів діяльності закладу освіти, зокрема й методичної роботи, використовуйте метод SWOT-аналіз
27468

Корпоративний імідж сучасного дитячого садка

Мотивовані й творчі педагоги є ядром діяльності закладу дошкільної освіти, а їхня професійна діяльність — одним із компонентів його іміджу. Як сформувати позитивний корпоративний імідж дошкільного закладу і водночас сприяти фаховому зростанню та професійній соціалізації педагогів?
20939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді