Платформа «GoFundEd» допомагає знайти кошти на реалізацію освітніх проектів

Відтепер креативні педагоги, які прагнуть впроваджувати новаторські зміни у класі чи школі, але не мають на це коштів, можуть за допомогою краудфандингової платформи «GoFundEd» отримати фінансову підтримку.

GoFundEd покликана допомогти освітянам у реалізації ініціатив, спрямованих на поліпшення якості освітнього процесу. Допомога полягає у фінансовій або організаційній підтримці ініціативи.

Аби отримати підтримку, педагог повинен зайти на сайт gofunded.org, повідомити команді GoFundEd про своє бажання реалізувати проект, та розповісти про нього.

Проект педагога має відповідати таким критеріям:

  • бути певною цінністю для учнів або інших учасників освітнього процесу у школі (вчителів, батьків тощо)
  • мати механізм постійного впливу відповідно до принципів сталого розвитку
  • мати чіткий механізм впливу на навчальний досвід учнів, учителів
  • бути реальним (мати конкретну ціль, графік реалізації, метрики успішності)

Якщо проект відповідає вимогам, з педагогом починає працювати Координатор GoFundEd та коуч, який допомагатиме у підготовці проектної пропозиції, слідкуватиме за графіком реалізації проекту тощо.

Педагог зобов’язується надіслати фінансовий та змістовий звіт про проект впродовж 2 тижнів після запуску проекту. Звіти будуть опубліковані на платформі. Якщо це територіально можливо, то команда або волонтери GoFundEd є присутнім при реалізації проекту. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Активності для дошкільнят

Влітку діти охочі до експериментів та відкриттів. Скористайтеся цим і проведіть для старших дошкільників літню розвагу на свіжому повітрі: з рухливою грою за методикою Карла Орфа, віршами, піснями, іграми і квітковим дизайном
20393

Як організувати фізкультурно-оздоровчу роботу в закладі дошкільної освіти

Фізкультурно-оздоровчу роботу в дошкільних закладах проводять, аби забезпечити рухову активність дітей та сприяти їхньому повноцінному фізичному розвитку. Розглянемо основні завдання
31244

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3637

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді