У столиці відбудеться фінал ХХI міського фестивалю творчості «Повіримо в себе»

7 грудня юні митці запрошують усіх охочих на свято особливого таланту, о 12:30 розпочнеться заключний гала-концерт «Мрії збуваються» та нагородження переможців. У рамках заходу також відбудеться брифінг учасників фестивалю щодо формування безбар’єрності та дружнього середовища для дітей і молоді з інвалідністю.

Цими днями (6-7 грудня) у Київському міському палаці дітей та юнацтва відбудеться фінал ХХI Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо в себе».

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Так, 6 грудня з 10:00 до 17:00 триватиме змагальний марафон міського туру фестивалю. Понад 350 фіналістів районних турів демонструватимуть свої таланти у 9 номінаціях та у двох вікових категоріях (діти і молодь).

«7 грудня юні митці запрошують усіх охочих на свято особливого таланту, о 12:30 розпочнеться заключний гала-концерт «Мрії збуваються» та нагородження переможців. У рамках заходу також відбудеться брифінг учасників фестивалю щодо формування безбар’єрності та дружнього середовища для дітей і молоді з інвалідністю», ― повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що вперше Київський міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо в себе» відбувся у 1993 році. Це була одна з перших спроб в Україні по-новому працювати з дітьми та молоддю з різними видами інвалідності. Завдяки різноманітним формам арт-терапії учасники перших фестивалів поступово ставали акторами, музикантами, спортсменами, почали брати участь у святкових концертах, творчих майстернях та інших інтегрованих заходах.

Організатори фестивалю: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Київським міським палацом дітей та юнацтва за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дидактичні ігри для дошкільників

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
270752

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді