Школа цікавої науки Smart Start

Стартувала безкоштовна освітня ініціатива «Smart Start» на базі бібліотек Києва, спрямована на популяризацію науки та дослідницької діяльності.

Громадське об'єднання «Самопоміч» створило проект «Smart Start» з метою зацікавити дітей та юнацтво природними і точними науками. Навчання розраховано для школярів у форматі «Цікава наука» та для студентів і молодих спеціалістів — «Тренінг центр».

Методика шкільного викладання не спонукає учнів до подальшого вивчення предмета, крім того, вони не бачать практичного застосування своїх знань.

Заняття  «Smart Start» — це інтерактивна методика навчання з таких предметів, як хімія, біологія, фізика, астрономія і математика.  У процесі наукових досліджень  діти швидше та ефективніше засвоюватимуть шкільний теоретичний матеріал.

Проект  реалізовується на базі бібліотек столиці. Наразі, двічі на тиждень волонтери проводять інтерактивні уроки, і експериментальні курси з біології та хімії.

Усі охочі відповідної вікової категорії можуть взяти участь у навчанні, для цього потрібно лише попередньо зареєструватись.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді