Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах: нормативно-правове забезпечення

У програмі вебінару: обов’язки відповідальних осіб щодо харчування дітей; примірне двотижневе меню: особливості складання; картотека страв: правова основа, значення, особливості; оформлення меню-вимоги на видачу продуктів харчування; контроль за організацією харчування у дошкільних навчальних закладах

Дата проведення: 16.09.2014

Лектори:

Світлана НЕРЯНОВА,
головний спеціаліст сектору дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України

Олена ШВАЧОВА,
методист вищої категорії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти

Вебінар є актуальним для:

  • фахівців органів управління освітою
  • керівників дошкільних навчальних закладів
  • медичних сестер дошкільних навчальних закладів
  • осіб, відповідальних за організацію харчування

Для перегляду вебінару необхідно авторизуватися або зареєструватися. Потім — натиснути «Переглянути вебінар»

У вебінарі:

  • обов’язки відповідальних осіб щодо харчування дітей
  • примірне двотижневе меню: особливості складання
  • картотека страв: правова основа, значення, особливості
  • оформлення меню-вимоги на видачу продуктів харчування
  • контроль за організацією харчування у дошкільних навчальних закладах

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді