Дата проведення: 16.09.2014
Лектори:
Світлана НЕРЯНОВА,
головний спеціаліст сектору дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України
Олена ШВАЧОВА,
методист вищої категорії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти
Вебінар є актуальним для:
- фахівців органів управління освітою
- керівників дошкільних навчальних закладів
- медичних сестер дошкільних навчальних закладів
- осіб, відповідальних за організацію харчування
Для перегляду вебінару необхідно авторизуватися або зареєструватися. Потім — натиснути «Переглянути вебінар»
У вебінарі:
- обов’язки відповідальних осіб щодо харчування дітей
- примірне двотижневе меню: особливості складання
- картотека страв: правова основа, значення, особливості
- оформлення меню-вимоги на видачу продуктів харчування
- контроль за організацією харчування у дошкільних навчальних закладах