Педагогіка розуміння як інструмент особистісного зростання

У програмі вебінару: термінологічне поле, психологічний аспект розуміння, техніки та технології педагогіки розуміння, моделі педагогічного спілкування та їх результативність: як розмовляти з дітьми так, щоб тебе почули; як навчитися чути дітей

Тематичний напрям «Експертус Освіта» запрошує передплатників переглянути запис вебінару «Педагогіка розуміння як інструмент особистісного зростання», який відбувся 9 лютого 2016 року.

Лектор: Наталія ГАВРИШ — доктор педагогічних наук.

У програмі вебінару:

  • термінологічне поле
  • психологічний аспект розуміння
  • техніки та технології педагогіки розуміння
  • моделі педагогічного спілкування та їх результативність: як розмовляти з дітьми так, щоб тебе почули; як навчитися чути дітей

Переглянути запис вебінару можуть лише передплатники видавництва. Для цього знадобиться спеціальний код доступу, розміщений у січневих випусках журналів «Вихователь-методист дошкільного закладу», «Методична скарбничка вихователя», «Музичний керівник», а також у газеті «Дошкілля.UA» № 2/2016.

Для перегляду запису перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Переглянути».

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді