Акт-дозвіл на введення в експлуатацію спортзалу і спортивних споруд

До початку нового навчального року постійна шкільна комісія має здійснити перевірку готовності спортивного залу та споруд і скласти відповідний акт. Яку інформацію містить Акт-дозвіл на введення в експлуатацію спортзалу і спортивних споруд і яка його форма

Питаннями визначення готовності спортзалів, ігрових та спортивних майданчиків до нового навчального року щорічно у серпні опікується постійна робоча комісія закладу освіти.

Загалом ця комісія здійснює перевірку готовності всіх шкільних приміщень, території та будівель. Свої висновки члени комісії оформлюють як акти-дозволи на введення в експлуатацію.

Про успішну діяльність шкільної комісії свідчить позитивний висновок в Акті прийому готовності закладу освіти до нового навчального року.

Галузева угода на 2021—2025 роки: ЩО В ПРІОРИТЕТАХ

Форма акта-дозволу на введення в експлуатацію спортзалу

Акт-дозвіл на введення в експлуатацію спортзалу і спортивних споруд наведений у додатку 5 до листа МОН України від 26.04.2013 № 1/9-305.

Оскільки форма акта на засвідчення готовності спортзалу орієнтовна, то кожен ЗЗСО може її змінювати чи доповнювати з огляду на конкретні умови, завдання перевірки, зауваження контрольних органів тощо.

Важливо, щоб в акті були зафіксовані відомості про результати випробування навчального спортивного обладнання.

Додаток 5

Акт-дозвіл (орієнтовний) на проведення занять в спортивному залі навчального закладу

Ми, комісія _______________ навчального закладу в складі: ______________, заступника директора з навчально-виховної роботи, ______________, заступника директора з адміністративно-господарської роботи, ______________, голови профкому, _____________, учителя фізичної культури, склали цей акт про, що в спортивному залі було проведено випробування і перевірку на надійність встановлення та закріплення спортивного інвентарю і нестандартного обладнання. Відомості про випробування наведені в таблиці.

Таблиця

№ з/п

Назва спортивного інвентарю і спортобладнання

Кількість

Інвентарний номер

Дані випробувань

Закріплено надійно чи ненадійно

1

Бруси паралельні

Перекладина

Кінь гімнастичний

Козел гімнастичний

Лави гімнастичні

Гімнастична стійка

Стійки волейбольні

Щити баскетбольні

Висновок комісії:

1. Установлено, що все спортивне обладнання закріплене надійно і придатне для використання в навчально-виховному процесі за умови виконання правил безпеки під час проведення занять в спортивному залі навчального закладу.

2. Для учнів створено умови для проведення занять з фізичної культури, робочі місця учнів відповідають нормам і правилам з охорони праці, безпеки проведення занять, а також віковим особливостям учнів.

3. Педагогічний персонал ознайомлений з правилами безпеки та інструкціями з безпеки під час проведення занять з фізичної культури і спорту.

Голова комісії:

Підпис

Прізвище

Члени комісії:

Підписи

Прізвище



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді