Впровадження здоров'язбережувальних технологій

Зустрічайте червневий випуск фахового журналу «Заступник директора школи». Цього місяця пропонуємо вам ознайомитися з публікаціями, що висвітлюють особливості формування здоров’збережувальних компетенцій учнів, секрети мотивування дітей до здоров’язбереження та багато іншої корисної інформації.

Як відомо, для того щоб запобігти хворобам, чимало навчальних закладів послідовно впроваджують здоров’язбережувальні технології. Та в чому полягає успішне впровадження таких технологій? У тематичному випуску журналу «Заступник директора школи» ви маєте змогу ознайомитися з корисними публікаціями, які допоможуть педагогу сформувати в учнів ціннісне ставлення до здоров’я.

У червневому випуску журналу «Заступник директора школи» опубліковано роботи переможців та лауреатів конкурсу «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес», який було проведено напрямом «Експертус Освіта» минулого року. Ви маєте можливість ознайомитися з досвідом колег, які ретельно добирають оздоровчі і терапевтичні технології, а потім поступово впроваджують їх у своїй діяльності.

Заступнику директора школи стануть у пригоді публікації, в яких висвітлено, як мотивувати учнів до збереження здоров’я, формувати їхні здоров’язбережувальні компетенції. На шпальтах журналу подано комплекси вправ, що сприяють здоров’язбереженню учнів, наведено перелік методик для вивчення їхнього фізичного і психічного станів. Також ви дізнаєтеся, які вітаміни, макро- та мікроелементи, мінерали та природні компоненти необхідні для здоров’я дітей.

Скориставшись запропонованою комплексною програмою розвитку навчального закладу як школи сприяння здоров’ю, ви матимете змогу вдосконалити процес здоров’язбереження своїх учнів, системно підійти до формування в них культури здоров’я.

Вас неодмінно зацікавить досвід педагогів, які налагодили послідовну роботу щодо впровадження здоров’язбережувальних технологій із дошкільним навчальним закладом. Така наступність у здоров’язбереженні може стати запорукою міцного здоров’я дітей упродовж усіх років навчання і виховання.

Окрім цього, ви дізнаєтеся, що покласти в аптечку дитини, яка збирається у подорож, яким має бути її раціон, як надати першу долікарську допомогу тощо. Наші експерти проконсультують щодо права на додаткову відпустку та компенсацію за невикористану.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді