Дати проведення вступної кампанії на магістратуру

МОН оприлюднило календар вступних іспитів у магістратуру 2024 року

Вступна кампанія на магістратуру

Експертиза цінності документів: як провести

У 2024 році основна сесія іспитів у межах вступу у магістратуру розпочнеться 24 червня та триватиме до 15 липня.

Зокрема додаткова вступна сесія проходитиме з 31 липня до 14 серпня 2024 року. 

Як зазначив міністр освіти і науки Оксен Лісовий, інформацію про дату, місце та час тестування розмістять у кабінеті учасника.

Період реєстрації на основну сесію у приймальній комісії вишів відбуватиметься упродовж 7 — 29 травня. До 17 червня вступники повинні отримати запрошення для проходження іспитів.

Результати іспитів оголосять до 20 липня.

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

Щодо реєстрації на додаткову сесію, то вона проходитиме з 17 по 21 червня. Подати заяву на участь можна буде у день проведення вступного випробування. Причому це зможуть зробити ті студенти, які складали іспит під час першого етапу, але відбулося порушення його проведення. 

Також протягом трьох днів зробити це можуть ті студенти, які не змогли закінчити виконання завдань або не взяли участь в основній сесії.

Такі студенти отримають запрошення до 26 липня. А результати вступних іспитів додаткової сесії стануть відомі до 20 серпня. 

Джерело: Фейсбук Оксена Лісового

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якою вбачають профільну школу за десять років

На 2027 рік заплановано старт кардинально оновленої профільної середньої освіти. Така ціль визначена у Концепції Нової української школи. У якому ж напрямі рухатиметься реформа
21111

Підготовка до захисту науково-дослідницької роботи в Малій академії наук

Багато талановитих учнів, які є членами Малої академії наук, щороку готуються презентувати свої напрацювання перед аудиторією. На що варто звернути особливу увагу науковим і педагогічним керівникам, щоб гідно підготувати учнів до захисту науково-дослідницької роботи?
11504

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді