Звіт про чисельність та склад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти

МОН змінило підходи до збору інформації про контингент учнів у зв’язку з воєнним станом і відтермінуванням щорічного збору даних адміністративної статистичної звітності

 

Форму звітності № 83-РВК «Звіт про чисельність та склад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти» затверджено наказом МОН України від 27.08.2018 № 937.

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

 

Зміни щодо обліку учнів і педпрацівників

Зміни стосуються не лише звіту за формою № 83-РВК, а й інших.

У наказі «Про збір відомчої адміністративної звітності дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2022/2023 н. р.» від 06.09.2022 № 795 МОН надало:

  • переліки форм і термінів подання статистичної звітності;
  • алгоритм заповнення індивідуальних карток обліку учнів і педпрацівників уповноваженими працівниками закладів освіти.

До 17 жовтня повинні призначити уповноваженого працівника за складання, подання звітності за формами та завантаження даних в ПАК «А1КОМ» та ITC «ДІСО».

Заклади освіти мають подати в електронному вигляді до інформаційно-телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти»:

  • Звіт закладу загальної середньої освіти за формою № ЗН3-1 на початок 2022/2023 навчального року (станом на 05 вересня 2022 року) — до 24 жовтня 2022 року;
  • Звіт про продовження навчання для здобуття повної загальної середньої освіти випускниками 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів за формою № 1-ЗСО у 2022/2023 навчальному році — до 05 грудня 2022 року.

«Звіт про чисельність і склад педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів» (форма № 83-РВК) слід формувати на основі індивідуальних карток обліку педагогічних працівників — до 24 жовтня 2022 року.

Алгоритм заповнення в ІАК «АІКОМ» індивідуальних карток обліку учнів та педпрацівників

1. Авторизуватись у системі за допомогою особистих логіну та паролю.
Для авторизації можна використати дані, які вже використовували для входу в особистий кабінет в системі ІТС «ДІСО». У разі відсутності логіну та паролю необхідно отримати їх в уповноваженого працівника в органі управління освітою. 

2. Після авторизації необхідно обрати на сторінці закладу розділ «Налаштування» — «Довідники», відкрити закладку «Семестри» і створити актуальний, якщо цього досі не було зроблено.

3. У розділі «Довідники» відкрити закладку «Зміни» і актуалізувати перелік змін, якщо в цьому є необхідність.

4. На сторінці закладу обрати розділ «Персонал» — «Список» та актуалізувати перелік та відомості в індивідуальних картках працівників закладу освіти.

5. У розділі «Довідники» обрати закладку «Класи» та створити перелік класів для відповідного навчального періоду (із зазначенням класних керівників).

6. У розділі «Довідники» відкрити закладку «Учні». Актуалізувати перелік учнів закладу, використовуючи функціонал створення і редагування облікових карток.

7. На сторінці закладу обрати розділ «Звіти» та відкрити звіт «Субвенція» для перевірки узагальнених даних закладу освіти.

⇒ Форма звітності про кількість дітей шкільного віку

 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді