Коли стане відомо про дату та місце проведення НМТ-2024?

Коли учасники НМТ-2024 дізнаються дату та місце тестування

Дата та місце проведення НМТ-2024?

Формувальне оцінювання: способи та інструменти залучення учнів

Наразі триває реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту. Про дату та місце проведення тестування кожного учасника НМТ сповістять окремо.

Учасники й учасниці, які складатимуть іспит під час основної сесії НМТ, дізнаються про дату та місце проходження іспиту не пізніше 4 травня. Така дата передбачена календарним планом проведення тестування.

Зауважимо, що кожен зареєстрований учасник НМТ отримає запрошення для участі в основній сесії у своєму електронному персональному кабінеті.

У запрошенні буде інформація про дату, місце та час проведення тестування. 

Учасники НМТ-2024 отримають запрошення не пізніше, ніж за 10 днів до початку основної сесії. Згідно з календарним плануванням, вона стартує 14 травня.

Саме тому дані про дату та місце проведення учасникам НМТ повідомлять не пізніше 4 травня. 

Учасники додаткової сесії зможуть дізнатись про дату та місце свого іспиту не пізніше, ніж за 3 дні до початку додаткової сесії, тобто до 8 липня.

Нагадаємо, що реєстрація на НМТ-2024 триватиме до 11 квітня включно, а до 15 квітня зареєстрований учасник зможе змінити певні дані у персональному кабінеті.

За інформацією Освіта.юа

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10049

Мозковий штурм — інструмент сучасної педагогічної ради

«Сучасна педагогічна рада» — поняття широке і нечітке. Тут можна розуміти інноваційну, інтерактивну, нестандартну форми проведення педради, а чи яку іншу, не менш цікаву. Ми ж зупинимося на методі брейнштормінгу, або мозкового штурму, який дедалі більше входить в освітню практику і є ознакою нетрадиційного підходу керівництва у виборі форм роботи з педагогами
12306

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді