Коли пройдуть останні дзвоники у столичних школах

Цього року в столиці випускається майже 50 тисяч девʼятикласників та одинадцятикласників

Останні дзвоники в школах Києва

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Офлайн навчання у закладах освіти Києва завершиться 16 червня, а останній дзвоник для учнів у різних школах пролунає 15 або 16 червня.

Відповідну інформацію зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Як він повідомив, головною умовою проведення шкільних свят є підвищена безпека.

Зокрема, однією з головних рекомендацій для закладів освіти є дотримання заходів безпеки. Тому кожна школа окремо обиратиме зручний і безпечний формат випускних.

«Свято останнього дзвоника вже другий рік поспіль буде проходити в умовах широкомасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Саме тому головною умовою цього свята стане підвищена безпека. Працівники освітньої галузі багато зробили для того, щоб забезпечити якісний освітній процес у столиці. Майже дві третини юних киян навчались у своїх школах очно», — зауважив Валентин Мондриївський.

Цього року з 9 та 11 класів випускається майже 50 тисяч школярів.

Серед учнів Київських закладів освіти п’ята частина наразі перебуває за кордоном.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4957

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10426

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді