Заклади освіти самостійно вирішуватимуть щодо проведення випускних

У Міністерстві освіти та науки надало рекомендації щодо проведення випускних вечорів

Проведення випускного вечора

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Цього року Міністерство освіти та науки закликало воєнні адміністрації та закладам освіти зважати на безпекову ситуацію та організовувати випускні вечори та урочистості відповідно до вимог воєнного стану. 

Щодо цього МОН уже надало певні рекомендації закладам.

В освітньому відомстві акцентують, що проведення випускного в конкретному закладі освіти має вирішувати дирекція та вчителі навчального закладу. Зокрема, великі святкування у воєнний час є недоречними, але і дитинство у дітей забирати не потрібно.

Зазначимо, що наразі в Україні працює понад 12 тисяч закладів освіти – і в кожному може бути своя ситуація, тому й рекомендовано вирішувати питання проведення випускних на місцях. При цьому, на тих територіях, де навчання тривало онлайн, випускних не буде, аби не наражати дітей, батьків і вчителів на небезпеку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4957

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10424

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді