Позашкільні заклади можуть відновити роботу

З червня заклади позашкільної освіти можуть відновити роботу при послабленні карантину

З 1 червня заклади позашкільної освіти можуть відновити роботу в регіонах, де буде запроваджено послаблення протиепідеміологічних заходів. МОН опублікувало відповідний лист.

5 мобільних додатків: плануйте справи легко

Зазначається, що заклади позашкільної освіти зможуть проводити заняття у групах до 10 осіб.

Відкриті заклади позашкільної освіти мають забезпечувати дотримання санітарних та протиепідеміологічних заходів, рекомендованих МОЗ.

МОН рекомендує забезпечити дотримання соціальної дистанції, за можливості проводити заняття на свіжому повітрі, дотримуватись маскового режиму, забезпечити дезінфекцію приміщень та виконувати інші протиепідеміологічні заходи.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405154

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206001

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді