Столичні педагоги обговорювали питання методики викладання теми Голодомору

Учора, 17 листопада, у Київському міському будинку вчителя відбувся науково-методичний семінар для вчителів історії та українознавства «Суспільно-політичні та методичні аспекти вивчення проблематики Голодомору 1932-1933 років»

Учителі та методисти Києва заслухали інформацію про останні результати наукових досліджень теми Голодомору, а також порушили прикладні питання щодо методики викладання такої дражливої для дітей теми на уроках історії.

Представники Українського інституту національної пам'яті представили свій проект «Незламні», присвячений вшануванню жертв Голодомору.

Окрім того, на веб-сторінці УІНП представлені посилання на ресурси до теми Голодомору, як-от:

Жалобні заходи в Україні відбудуться 26 листопада на центральних площах чи біля пам’ятних знаків Голодомору.

О 16:00 год. оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання, а надвечір — акція «Запали свічку».

У понеділок, 21 листопада, до Дня Гідності та Свободи відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи на вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405488

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206161

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді