Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.

 

Ігри-знайомства для дітей

Ігри для дітей з англійської мови

Гра «Name chase» («Наздожени мене»)

Мета:

  • закріплювати вміння звертатися одне до одного на ім’я;
  • спонукати до фізичної активності.

Діти сідають на килимку кружка й обирають ведучого. Ведучий стає поза спинами дітей. Відтак іде по колу й по черзі торкається голови кожного гравця у кружку. При цьому називає його ім’я. Наприклад: «This is Ann», «This is Mary» і т. д. Ведучий може торкнутися голови когось із дітей, але замість його імені назвати власне — «My name is Roma». Тоді той, до кого торкнулися, встає й наздоганяє ведучого. Ведучий має хутко оббігти кружок і зайняти порожнє місце. Якщо йому це вдасться, ведучим стає дитина, яка не змогла його наздогнати. Гру продовжують.

Про те, що англійську варто вчити змалечку, уже не сперечаються. Інша справа — зрозуміти, як правильно прививати дітям зацікавленість іноземними мовами. Також пропонуємо вам конспекти інтегрованих занять з англійської мови, які сприяють загальному розвитку дошкільників і захоплять малюків своїми сюжетами.

Використайте запропоновані конспекти:

  • для занять у гуртку англійської мови
  • для загальних занять із дошкільниками.

«Help the Elf»

Заняття з англійської мови для дітей молодшої групи

«A visit to a museum»

Заняття з англійської мови для дітей середньої групи, під час якого дошкільники перенесуться в музей із динозаврами.

«Friendship Day»

Заняття з англійської мови з рухливими та пальчиковими іграми для дітей старшої групи

«My house»

Заняття з англійської мови із героями казки «Троє поросят» для старших дошкільників

Вивчаємо англійську з користю для здоров’я: ігри, вправи, фізкультхвилинкиСкачайте ігри та вправи англійською мовою для дошкільників молодшої, середньої та старшої груп

Вивчаємо англійську з користю для здоров’я: ігри, вправи, фізкультхвилинки   Вправи на занятті з англійської мови для середньої групи  Вправи на занятті з англійської мови для старшої групи  Вправи на занятті з англійської мови для старшої групи

 

 

 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді